Tag ikke fejl af de smilende blå øjne, bag dem gemmer sig en djævelsk domina.

Jeg er sadist af natur, jeg er den dominerende og jeg udtrykker det i alt hvad jeg gør.

 

Jeg, Domina Theia er en krævende, lystfuld, nærværende og meget legesyg fuldblods Domina, der vil kontrollere dig, din krop og dit sind. Det giver mig en naturlig tilfredsstillelse at tage kontrollen, dominere, misbruge, mishandle, ydmyge og afrette slaver.

Om du er novice eller erfaren hardcore slave, så skal du nok få min magt at føle. Jeg er empatisk og respekterer dine grænser. Jeg sætter pris på ægte og ærligt modspil fra alle typer slaver. Dog er magten min drivkraft og jeg styrer slaver med hård hånd og uden nåde. Jeg tænder på magt!

Når du er i min magt bestemmer jeg og kun jeg. Læg dig for mine fødder og begynd at tilbede. Jeg er din Domina, din Mistress, din Gudinde.

Kommunikation og kemi er vigtig for mig, det er vigtig for mig at mit legetøj føler sig godt tilpas, da fornøjelsen skal være gensidig. Men det er min styrring der er i højsæde.

Jeg er openminded og har få grænser for hvordan slaver kan behandles eller afrettes. Så hvis din fantasi/fetish ikke er beskrevet nogle steder, så fortvivl ej. Jeg nyder nemlig også at blive inspireret til nye perverse lege.

Jeg har god erfaring med mange område af BDSM universet, så du er i trygge hænder og vil altid få en spændende session hos mig.

Der ydes ingen blide former og jeg bestemmer, hvornår og om der evt må kigges eller røres!

Theia

 

Domina Theia udfører sessions for både nye og erfarne slaver, blidt til ekstremt, med bl.a:

 • Dominans halve og hele timer
 • Sessions over længere tid (langtidsseancer)
 • Verbal ydmygelse
 • Tvang
 • Spanking/Pisk/Spanskrør
 • Spyt
 • Spark
 • Trampling
 • Afstraffelse

 • CBT
 • Facesitting
 • Klemmer/Lodder
 • Nåletortur
 • Stearin
 • Anal udblokning
 • Lussinger/Faceslapping
 • Opbinding af pik
 • Urin
 • Slavegræsk/Strap on
 • Sounds/Urinrørsstimulation
 • Breath Control
 • Bondage/Fiksering
 • Mumificering med film eller tape
 • Electro play
 • Foto
 • Fire play